Olly Murs concert!

olly 006

Hey allemaal!

Ondanks dat ik deze week bijna alleen maar aan het blokken ben voor alle toetsen die er aan zitten te komen, ben ik gisteravond samen met m’n vriendje naar het concert van Olly Murs gegaan!

Ik had al in een eerdere post verteld dat het concert verschoven was en wij daar, (thank god) net voordat we weg wilde gaan, achter kwamen. De nieuwe datum was dus 9 Juni geworden en eigenlijk kwam dit helemaal niet goed uit, want ja 12 toetsen waaronder 3 schoolexamens is opzich best veel leerwerk. Na even twijfelen hadden we toch besloten dat we gewoon zouden gaan en zo gezegd zo gedaan!

Het was in de HMH en zelf was ik hier nog nooit eerder geweest. Ik vond het echt een gezelliger optreden dan bijvoorbeeld in Ziggodome, dit is natuurlijk ook veel groter. Bij binnenkomst was het voorprogramma( O’G3NE aka Lisa, Amy en Shelley haha)  net begonnen met optreden en na ongeveer 3 kwartier kwam Olly eindelijk haha. Hij heeft natuurlijk onder andere z’n bekendste liedjes ‘Troublemaker’ ‘Heart skips a beat’ en ‘Wrapped up’ gezongen. Hij zong echt supergoed and damn! he’s got some moves!  De show duurde voor m’n gevoel niet zo lang, maar was zeker de moeite waard!

See ya soon x Anne-Lotte

Advertenties

One thought on “Olly Murs concert!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s